Brief Sneeuw: Leuk!

Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

Deze week zouden we buiten kunnen sporten bij SV ‘s-Graveland aan het Kininelaantje in ‘s-Graveland. Er ligt sneeuw. Dat is natuurlijk fantastisch, alleen dan mogen de sportvelden niet worden gebruikt. We hopen dat we daar volgende week wel kunnen sporten. Tenzij het dan nog vriest… want dan mag het ook niet.

WEEK 10-12 FEBRUARI

Deze week geven Pascal, Tessa, Hannelore & Rachel online (via Google Meet) training. Linda doet dat niet (Pascal is bereid haar vrijdagtraining te geven deze week). Heb je belangstelling voor de online trainingen? Geef dan s.v.p. je mobiele nummer door aan Pascal via ropeskippingodisgym@gmail.com. LET OP: Zet er dan ook even bij in welke groep (dag + tijdstip) je kind normaliter turnt én de huidige leeftijd van je kind.

woensdag 10 februari 2021 

selectie:  17.00-18.30 via Google Meet/ online, trainer Rachel & Hannelore

donderdag 11 februari 2021 

recreatie turnen – reguliere donderdaggroep: 17.00-18.00 uur via Google Meet/online, trainer Pascal

rope skipping: 18.00-19.00 via Google Meet/online, trainer Pascal & Tessa

vrijdag 12 februari 2021

recreatie turnen 4 tot en met 6 jaar – reguliere woensdag- en vrijdaggroep – 15.30 – 16.30 uur via Google Meet/online, trainer Pascal

recreatie turnen 7 tot en met 10 jaar – reguliere woensdag- en vrijdaggroep – 16.30-17.30 uur via Google Meet/online, trainer Pascal

WEEK 15-19 februari 2021 & VOORJAARSVAKANTIE

In de week van 15 februari hopen we bij SV ‘s-Graveland terecht te kunnen (als het niet sneeuwt of vriest). Zie hiervoor bijgevoegd schema (bijlage Rooster). Vragen over het doorgaan van de trainingen? Mail dan naar de mailadressen die in de bijlage staan genoemd. 

In de voorjaarsvakantie geven we normaliter geen trainingen, maar nu wel! Als we tenminste terecht kunnen bij SV ‘s-Graveland. 

BELANGRIJK voor de buitentrainingen (hopelijk dus weer vanaf 15 februari):

– De trainingen zijn buiten. Dus kleed je warm aan. Je kunt beter iets uittrekken dan dat je het koud hebt.

– Trainingen zijn op het terrein van een sportlocatie. De trainers halen je op bij het hek. Ouders mogen het terrein niet op/ de accommodatie niet betreden.

– We geven geen turntraining, maar wel super leuke spellen.

– Het is nu Lockdown 2.0, dus de trainingen zijn ook 2.0… extra tof dus. 

volledigheidshalve sluiten wij de COVID-19 regels van S.V. ‘s-Graveland bij (bijlage COVID-19)

N.B. De kinderen die normaliter op woensdagmiddag training hebben, hebben dit nu op vrijdagmiddag. Daarbij zijn de kinderen naar leeftijd ingedeeld (zie hiervoor het bijgevoegde schema – bijlage Rooster).

Vragen?

Mail dan naar trainersodisgym@gmail.com en/of ropeskippingodisgym@gmail.com. Deze mailboxen worden (bijna) dagelijks gelezen.  

OEFENINGEN VOOR THUIS

In de bijlage (bijlage Oefeningen) treffen jullie oefeningen aan die je thuis kunt doen. Trainster Linda heeft ze samengesteld.

Met sportieve groet,

namens bestuur en trainers

Ledenbeheer OdisGym